Betaalwijzen Zand.be

Online betalen is veilig, snel en gemakkelijk. Wij bieden u verschillende betaalmethoden om de betaling af te ronden in beveiligde betaalomgevingen:

 • Paypal
 • Voorafbetaling per bankoverschrijving
 • Creditcard (VISA, Mastercard, Maestro)
 • Bancontact
 • Belfius
 • CBC / KBC
 • iDEAL
 • Achteraf betalen met Klarna

Paypal  paypal

Met Paypal kunt u in slechts enkele klikken een betaling voldoen. U wordt na plaatsen van de bestelling doorverwezen naar de beveiligde betaalomgeving van Paypal, alwaar u inlogt op uw Paypal-account. U kunt dan betalen vanaf uw Paypalrekening, maar ook zonder Paypalrekening kunt u gebruik maken van Paypal. U kunt namelijk bijv. uw creditcard invoeren en hiermee betalen. U hoeft dan enkel de (in Paypal opgeslagen) creditcardgegevens aan te klikken, waarna de betaling voldaan is! Handig is ook dat de betaling direct verwerkt wordt, zodat de levering direct ingepland kan worden. Er zijn uiteraard geen kosten verbonden aan betaling met Paypal (ook het gebruik van Paypal zelf is voor u als klant kosteloos).

Voorafbetaling per bankoverschrijving

Bij een voorafbetaling schrijft u het verschuldigde bedrag over naar onze bankrekening. Onze bankgegevens:

 • Rekeninghouder: Kranendonk B.V.
 • Rekeningnummer: 731.0070773.35 (KBC-bank te Turnhout)
 • IBAN: BE57 7310 0707 7335
 • BIC: KRED BE BB

Vermeld altijd uw bestelnummer voor een correcte en snelle verwerking van uw betaling! Afhankelijk van uw bank kan het 1-2 werkdagen duren voordat de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Voor een snellere verwerking kunt u ons een betaalbewijs toesturen. Dit dient wel een printscreen of kopie te zijn van de uitvoering van de betaling, dus niet enkel de opdracht daartoe. We behouden ons het recht voor een betaalbewijs af te keuren. 

 

Creditcard

U kunt ook eenvoudig en zeer veilig betalen met uw creditcard. U kiest dan in het bestelmenu uw kaartmaatschappij, VISA, Mastercard of Maestro, en vervolgens drukt u op "bestelling plaatsen" (nadat u alles compleet heeft ingevuld). U wordt dan doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van uw kaartmaatschappij, dit loopt via onze betaalprovider Mollie. U vult uw creditcardgegevens in en bevestigt de betaling. Doorgaans volgt er dan nog een tweede stap waarbij u zichzelf moet identificeren, dit is afhankelijk van uw kaartmaatschappij en uw bank hoe dit vormgegeven wordt. Dit kan een persoonlijke code zijn (deze heeft u normaliter reeds in bezit) of identificatie met PIN-code. Dit is ter preventie van fraude en voorkomt misbruik van uw kaartgegevens als klant. U kunt hierover altijd met uw bank contact opnemen, zij kunnen u hier altijd verder mee helpen. Heeft u andere vragen over of komt u er niet uit online bel of mail ons gerust! 

3d secure

Bancontact (vroeger Mister Cash)

U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Kies in het bestelmenu de betaalmethode Bancontact. Zodra u dan drukt op de "bestelling plaatsen" knop na het afronden van uw bestelling, wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van Mollie, onze betaalprovider. Daarna volgt u de instructies om via uw eigen bank de betaling te bevestigen. De betaling wordt bij succes direct bij ons ontvangen, ideaal dus voor bestellingen die z.s.m. geleverd dienen te worden.

 

Belfius

Bent u klant van Belfius, dan kunt u kiezen om te betalen met uw smartphone via de Belfius Mobile app of met uw kaartlezer via Belfius Direct Net. Kies in het bestelmenu de betaalmethode Belfius. Zodra u dan drukt op de "bestelling plaatsen" knop na het afronden van uw bestelling, wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving. Daar volgt u de instructies om de betaling te bevestigen. De betaling wordt bij succes direct bij ons ontvangen, ideaal dus voor bestellingen die z.s.m. geleverd dienen te worden.

KBC / CBC

Bent u klant van KBC of CBC, dan kunt u direct via de beveiligde omgeving van deze bank afrekenen. Kies in het bestelmenu de betaalmethode CBC of KBC. Zodra u dan drukt op de "bestelling plaatsen" knop na het afronden van uw bestelling, wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving, waar u kiest op welke manier u wenst te betalen en de instructies volgt. De betaling wordt bij succes direct bij ons ontvangen, ideaal dus voor bestellingen die z.s.m. geleverd dienen te worden.

 

iDEAL

Voor klanten die klant zijn bij een Nederlandse bank bieden wij ook iDEAL aan. U rekent hierbij af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Kies in het bestelmenu de betaalmethode iDEAL, kies de juiste bank en plaats de bestelling. U wordt dan doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank. De betaling is bij ons per direct ontvangen, ideaal dus voor bestellingen die z.s.m. geleverd dienen te worden.

» Wist u dat u met iDEAL in veel gevallen ook zonder e.dentifier / scanner / digipas kunt betalen? U kunt, zeker mobiel, vaak betalen via de app van uw bank (met behulp van uw pincode), dus ideaal als u onderweg bent of geen computer bij de hand hebt!

Achteraf betalen met Klarna

Wij bieden achteraf betalen aan via Klarna. Klarna is al 17 jaar een betrouwbare partner in heel Europa voor het afhandelen van betalingen op rekening. Koop vandaag, en geniet direct na bezorging alvast met volle teugen van uw aankoop.
Kies hiervoor in het bestelmenu de betaalmethode "Klarna Pay Later". Nadat u op Bestelling Plaatsen heeft geklikt, wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van Klarna. Dit loopt via onze betaalprovider Mollie.
Na bestelling ontvangt u per e-mail een digitale factuur van Klarna. U heeft vervolgens 30 dagen de tijd om te betalen. U betaalt dan aan Klarna en niet aan ons. U ontvangt van ons wel een factuur van uw aankoop in uw e-mail, deze is zodoende enkel voor uw eigen administratie. Betalen kan via de factuur van Klarna, via MyKlarna online (hiervoor is enkel het e-mailadres van de bestelling nodig) of via de handige Klarna app. Met één klik, online – alles kan! Heeft u vragen over de betaling, bijvoorbeeld waarom uw betaling niet wordt goedgekeurd door Klarna? Neem dan contact op met Klarna via https://www.klarna.com/nl/klantenservice.

 

Vragen? Neem contact op!