• Grootste assortiment
 • Scherpste prijzen
 • Beste klantenservice
 • Snelle, professionele levering

014-480238
×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Betaalwijzen Zand.be

U kunt uw bestelling op Zand.be op 5 wijzen betalen:

 • Bankoverschrijving vooraf
 • Contant aan de chauffeur bij levering (+ €15,00)
 • Paypal
 • ING Homepay
 • Creditcard

Bankoverschrijving vooraf

Bij een voorafbetaling schrijft u het verschuldigde bedrag over naar onze bankrekening. Onze bankgegevens:

 • Rekeninghouder: Kranendonk B.V.
 • Rekeningnummer: 731.0070773.35 (KBC-bank te Turnhout)
 • IBAN: BE57 7310 0707 7335
 • BIC: KRED BE BB

Vermeld altijd uw bestelnummer voor een correcte en snelle verwerking van uw betaling! Afhankelijk van uw bank kan het 1-2 werkdagen duren voordat de betaling op onze Rabobank-rekening is bijgeschreven. Voor een snellere verwerking kunt u ons een betaalbewijs toesturen. Dit dient wel een printscreen of kopie te zijn van de uitvoering van de betaling, dus niet enkel de opdracht daartoe. We behouden ons het recht voor een betaalbewijs af te keuren.

Contant aan de chauffeur bij levering / Onder rembours

Uiteraard is het ook mogelijk om de bestelling af te rekenen bij aflevering. Dit geschiedt dan in contant geld aan de chauffeur (geen pin).  Aan contant betalen bij aflevering zijn €15,00 rembourskosten verbonden. Voorwaarde bij contante betaling is uiteraard wel dat u aanwezig bent! Bestelt u goederen via de optie ' levering op route binnen 3 werkdagen', realiseert u zich dan dat de goederen elke van de 3 werkdagen na bestelling geleverd kunnen worden. U ontvangt wel een bericht voor levering, lees hier meer over op onze pagina Bezorgkosten

Paypal paypal

Met Paypal kunt u in slechts enkele klikken een betaling voldoen. U wordt na plaatsen van de bestelling doorverwezen naar Paypal, alwaar u inlogt op uw Paypal-account. U kunt dan betalen vanaf uw Paypalrekening, maar ook zonder Paypalrekening kunt u gebruik maken van Paypal. U kunt namelijk bijv. uw creditcard invoeren en hiermee betalen. U hoeft dan enkel de (in Paypal opgeslagen) creditcardgegevens aan te klikken, waarna de betaling voldaan is! Handig is ook dat de betaling direct verwerkt wordt, zodat de levering direct ingepland kan worden. Er zijn uiteraard geen kosten verbonden aan betaling met Paypal (ook het gebruik van Paypal zelf is voor u als klant kosteloos). 

ING Homepaying homepay

Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan veilig, makkelijk en snel online betalen via ING Homepay. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van ING, dit loopt via een startscherm van onze betaalprovider Ingenico Payments. U vult uw gegevens daar in en volgt de instructies om de betaling te autoriseren. Daarna keert u terug naar onze website.

Creditcard

U kunt ook eenvoudig betalen met uw creditcard bij Zand.be. U kiest dan in het bestelmenu uw kaartmaatschappij, VISA, Mastercard of Maestro, en vervolgens drukt u op "Uw bestelling plaatsen" (nadat u alles compleet heeft ingevuld). U wordt dan doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van uw kaartmaatschappij, dit loopt via onze betaalprovider Ingenico Payments. U vult uw creditcardgegevens in en bevestigt de betaling. Doorgaans volgt er dan nog een tweede stap waarbij u zichzelf moet identificeren, dit is afhankelijk van uw kaartmaatschappij en uw bank hoe dit vormgegeven wordt. Dit kan een persoonlijke code zijn (deze heeft u normaliter reeds in bezit) of identificatie met PIN-code. Dit is ter preventie van fraude en voorkomt misbruik van uw kaartgegevens als klant. U kunt hierover altijd met uw bank contact opnemen, zij kunnen u hier altijd verder mee helpen. Heeft u andere vragen over of komt u er niet uit online bel of mail ons gerust! 

3d secure

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team