Transport & Levering (stukgoed)

Materialen vanaf 1000kg

U vindt de belangrijkste informatie over de levering van deze producten hieronder in onze animatievideo! We zetten de belangrijkste punten hieruit op een rijtje:

 • Levering vindt plaats met een stenentrailer. Deze vrachtwagens hebben een lengte van ±18m, let u hierop! De losplek moet dus voldoende bereikbaar zijn. Twijfelt u over de bereikbaarheid, neem contact met ons op. Wij kunnen dan een inschatting maken en kunnen op aanvraag ook met een kooiaap (mobiele heftruck) of kortere vrachtwagen (citytrailer) leveren (hier kan een meerprijs aan verbonden zijn).
 • We leveren binnen 3 werkdagen op route van de transporteur, of op een door u gewenste werkdag / binnen 2 werkdagen (U kunt kiezen uit twee bezorgopties)
 • Zodra u ingepland staat voor levering de volgende werkdag ontvangt u de avond voor levering tussen ± 18.00 - 21.00 uur een berichtje per e-mail dat uw order geleverd wordt de volgende dag en op welk dagdeel. Let op, dit dagdeel is een indicatie, het kan zijn dat uw order wat eerder of later wordt geleverd afhankelijk van de verkeerssituatie
 • We kunnen niet op adressen leveren die niet geschikt zijn voor een vrachtauto, denk aan gewichts-  lengte- en breedtebeperkingen
 • Wij leveren in heel België

Materialen t/m 999kgNa bestelling van een minibag of meerdere 20kg bags onder de 1000kg ontvangt u (op werkdagen binnen 1 dag) via email met meer informatie over de leverdag van uw zending. Verder zal de chauffeur u normaliter voor levering bellen.

Deze producten worden geleverd met een bodedienst en palletwagen. De producten worden dan, op een pallet, met een vrachtwagen met palletwagen gelost en verder getransporteerd tot waar mogelijk. Dit kan op uw oprit of stoep zijn, maar mogelijk ook ervóór of ernaast indien de palletwagen niet verder kan komen. De palletwagen heeft verder een verharde ondergrond nodig, dus op grind, gras of ongelijke ondergronden is rijden hiermee niet mogelijk.

Een bodedienst zal in normale woonwijken en verharde toegangswegen geen problemen hebben met de bereikbaarheid. Is uw adres echter niet bereikbaar met een palletwagen óf is uw toegangsweg of wijk onbereikbaar voor een vrachtwagen (denk aan gewichts-  lengte- en breedtebeperkingen), neemt u dan contact met ons op!

Let op: Bestelt u meerdere minibags (dus kleiner dan 1000kg), dan kunnen deze zowel met stenentrailer als met bodedienst geleverd worden. Twijfelt u over de bezorgmethode, neem dan even contact op voor meer informatie.

Algemene aandachtspunten voor de levering:

 • In principe worden de materialen geleverd tot aan of op de stoep (tot waar mogelijk). Heeft u wensen qua plaatsing van de materialen, geef dit dan direct bij de bestelling (in het veld notities) of direct daarna per email aan ons door. Wacht hier niet mee tot u bericht van levering heeft gekregen, aangezien de verzendbon voor de chauffeur dan al gemaakt is en instructies mogelijk niet meer doorgegeven kunnen worden. 
 • We doen natuurlijk ons uiterste best om aan uw wensen wat betreft de leverplek te voldoen. Indien uw wensen onverhoopt niet realiseerbaar zijn, worden de materialen tot aan of op de stoep gelost (of tot zover mogelijk). Het oordeel van de chauffeur is hierin bepalend. Bij vakantieparken leveren we enkel tot aan de toegang van het park. Wilt u leveringen ontvangen verder op een vakantiepark, neem dan contact met ons op voor overleg.
 • Orders worden tot 17.00 uur op werkdagen in behandeling genomen. Daarna, als ook in het weekend, telt de eerstvolgende werkdag als besteldag
 • We kunnen niet door brandgangen en doorgangen kleiner dan 3,50 meter leveren
 • De bigbags en midibags staan standaard niet op een pallet, de 20kg (boven de 30 stuks), 250kg en 500kg bags, BBQ's en splitplaten normaliter wel, echter hierop zijn uitzonderingen. Heeft u het product echt op een pallet nodig, contacteer ons dan.
 • Wanneer we bepaalde gegevens nodig hebben van u om de levering correct af te handelen, zal de levertijd in gaan op het moment dat u deze gegevens aan ons verstrekt
 • Wordt uw order in meerdere vrachten of delen geleverd, dan is het mogelijk dat wij eerst uw goedkeuring vragen bij de eerste deellevering, voordat wij de rest gaan uitleveren
 • Het is niet absoluut noodzakelijk dat u thuis bent bij de levering (bags en pallets, bij pakketten is dit wel noodzakelijk). U dient er dan wel rekening mee houden dat de chauffeur in dit geval zelf beslist waar de materialen geplaatst worden. Wensen kunt u vooraf aangeven en hier zal de chauffeur zeker rekening mee houden indien mogelijk, al kan dit niet gegarandeerd worden.
 • Leveringen vinden plaats tussen ± 7.00 en 20.00
 • Op de bigbags zit geen statiegeld, ook hoeven deze niet geretourneerd te worden.
 • Wilt u uw bestelling pas na een bepaalde datum ontvangen, dan kunt u dit opgeven bij het veld "opmerkingen". Houdt er wel rekening mee de levertermijn gaat lopen vanaf de dag die u hier opgeeft als eerst mogelijke leverdag.
levering t/m 900kg

 

Levering van pakketten (worteldoek etc.)

Heeft u losse rollen worteldoek of bijv. onderhoudsproducten besteld, dan wordt dit via de pakketdienst bezorgd. U ontvangt een trackingnummer om uw bestelling te kunnen volgen. Het pakket wordt bij u thuisbezorgd en als u niet thuis bent wordt dit bij de buren of het dichtstbijzijnde afhaalpunt afgegeven.

Wilt u naar aanleiding van bovenstaande informatie contact opnemen over de bereikbaarheid of omtrent andere verzoeken of vragen, dan kan dit per telefoon (014-480238), via ons contactformulier of direct via email. U kunt dan bijv. foto's meesturen van de situatie.

 

Voor informatie over bezorgtarieven, ga naar de pagina Bezorgkosten