• Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

014-480238
×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Bezorgkosten

Bestelt u zand in bigbag, dan gelden er standaard bezorgkosten, die door heel België gelden, en altijd gelden per bestelling (dus ongeacht het aantal bags). Voor de bezorging van bigbags zand kunt u kiezen uit twee voordelige bezorgopties:

1. Levering binnen 3 werkdagen op route transporteur: €70. De transporteur bepaalt wanneer uw order geleverd wordt en laat u één dag voor levering tussen ± 18.00-21.00 per email weten welk dagdeel uw order geleverd wordt. Vult u dus bij het bestellen een email adres in die u in gebruik hebt en houdt uw email in de gaten. 

2. Levering binnen 2 werkdagen of op een specifieke datum: €90. U kunt zelf een werkdag invullen waarop u de producten bezorgd wilt hebben of de bestelling snel, dus binnen 2 werkdagen, laten afleveren. Dit kan binnen 2 werkdagen na de besteldatum (mits betaald) of op een andere door u gewenste werkdag. Heeft u hierbij specifiek de vraag voor bezorging de volgende werkdag, neem dan eerst contact op voor de mogelijkheden! 

Let op: u kunt de levering niet op een specifiek dagDEEL bestellen. De bestelling kan dus de gehele dag komen. Wij adviseren dan ook om uw werkzaamheden pas na de dag van levering te plannen en niet op de zag zelf.

Voor alle bestellingen geldt:

  • Gratis levering binnen 3 werkdagen bij een orderbedrag hoger dan €1250,-
  • Wij leveren niet op zaterdagen
  • Bestellingen na 17.00 geplaatst worden de eerstvolgende werkdag verwerkt. De eerstvolgende werkdag telt in dat geval dus nog niet als eerst mogelijke leverdag van de drie werkdagen. Heeft u de bestelling dus snel nodig, dan kunt u het beste de bezorgoptie kiezen voor levering binnen 2 werkdagen.
  • Uw bestelling wordt verwerkt en ingepland vanaf het moment dat de betaling is ontvangen. Met Paypal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash en contante betaling (na een telefoontje ter bevestiging) is dit direct.

Bezorgkosten pakketten

Onderhouds- en reinigingsproducten, zakjes worteldoek en losse dozen afboording worden per pakketdienst bij u thuisbezorgd voor slechts €9,95. De levering is dan binnen 1-2 werkdagen. In de meeste gevallen wordt de bestelling al de volgende dag bij u bezorgd! 

» Rollen anti-worteldoek worden vanaf 105m2 gratis geleverd!

» Pakketten Grindplaten Easygravel® (1,87m2 of 3,74m2 per pakket) worden gratis geleverd!

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team