Bezorgkosten

Bestelt u zand in bigbag, dan gelden er standaard bezorgkosten, die door heel België gelden, en altijd gelden per bestelling (dus ongeacht het aantal bags). Voor de bezorging van bigbags zand kunt u kiezen uit twee voordelige bezorgopties:

1. Levering binnen 3 werkdagen op route transporteur: €80. De transporteur bepaalt wanneer uw order geleverd wordt en laat u één dag voor levering tussen ± 18.00-21.00 per email weten welk dagdeel uw order geleverd wordt.

2. Levering binnen 2 werkdagen of op een specifieke datum: €99. U kunt zelf een werkdag invullen waarop u de producten bezorgd wilt hebben of de bestelling snel, dus binnen 2 werkdagen, laten afleveren. Dit kan binnen 2 werkdagen na de besteldatum (mits betaald) of op een andere door u gewenste werkdag. Heeft u hierbij specifiek de vraag voor bezorging de volgende werkdag, neem dan eerst contact op voor de mogelijkheden! 

Let op: u kunt de levering niet op een specifiek dagDEEL bestellen. De bestelling kan dus de gehele dag komen. Wij adviseren dan ook om uw werkzaamheden pas na de dag van levering te plannen en niet op de zag zelf.

Voor alle bestellingen geldt:

  • Gratis levering binnen 3 werkdagen bij een orderbedrag hoger dan €1250,-
  • Wij leveren niet op zaterdagen
  • Bestellingen na 17.00 geplaatst worden de eerstvolgende werkdag verwerkt. De eerstvolgende werkdag telt in dat geval dus nog niet als eerst mogelijke leverdag van de drie werkdagen. Heeft u de bestelling dus snel nodig, dan kunt u het beste de bezorgoptie kiezen voor levering binnen 2 werkdagen.
  • Uw bestelling wordt verwerkt en ingepland vanaf het moment dat de betaling is ontvangen. Met de meeste methoden is dit direct.

Bezorging van 20kg bags t/m 999kg (totaalgewicht)

Voor de bezorging van kleine 20kg zakken t/m 999kg worden €70 per bestelling bezorgkosten gerekend. Deze producten worden door heel België bij u thuisbezorgd binnen 3 werkdagen (voor 17.00 besteld). Wilt u graag bezorging binnen 2 werkdagen of op een specifieke werkdag? Hiervoor zijn de bezorgkosten €99. Heeft u hierbij specifiek de vraag voor bezorging de volgende werkdag, neem dan eerst contact op voor de mogelijkheden! 

Bezorgkosten pakketten

Onderhouds- en reinigingsproducten, zakjes worteldoek en losse dozen afboording worden per pakketdienst bij u thuisbezorgd voor slechts €14,95. De levering is dan binnen 1-2 werkdagen. In de meeste gevallen wordt de bestelling al de volgende dag bij u bezorgd! 

» Rollen anti-worteldoek worden vanaf 105m2 gratis geleverd!

» Pakketten Grindplaten Easygravel® (1,87m2 of 3,74m2 per pakket) worden gratis geleverd!