• Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

014-480238
×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Over ons Webshop Keurmerk

Stichting Webshop Keurmerk    european trust mark

Onze webshops zijn aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. Dit is een bekende onafhankelijke brancheorganisatie van winkels die producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. 

Wat is het Webshop Keurmerk?

  • Het Webshop keurmerk is een privaatrechtelijk keurmerk. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. De bij de Stichting aangesloten webwinkels voeren het logo van het Webshop Keurmerk. Het Keurmerk betekent dat de aangesloten webwinkel tot dat moment zich contractueel heeft vastgelegd tot naleving van deze Keurmerk-code.
  • Alle consumenten kunnen ervaringen met transacties bij een Webshop Keurmerk-lid langs elektronische weg melden bij de Stichting Webshop Keurmerk. Het lid wordt uitgenodigd om te reageren op de ervaringen van de consument.
  • De Stichting Webshop Keurmerk kan een aanvraag voor een Keurmerk-logo weigeren, wanneer de Stichting Webshop Keurmerk van mening is dat acceptatie van de aanbieder in strijd is met de wet en/of deze code.  

Regels voor webshops

De aangesloten webshops moeten aan een aantal voorwaarden voldoen, zoals duidelijke en wettelijk geldige algemene voorwaarden. Daarnaast dient de webshop de consument voldoende duidelijkheid te geven over zaken rondom bestelling, betaling en levering. Zo controleert de organisatie de betrouwbaarheid van de leden.  Bovendien heeft de Stichting een eigen onafhankelijke Geschillencommissie voor klachtenbehandeling. Lees het volledige reglement van het Webshop Keurmerk op de website. 

Als lid van Webshop Keurmerk zijn wij ook aangesloten bij het Europese Keurmerk voor betrouwbare webshops, EMOTAIn tegenstelling tot andere commerciële keurmerk programma's op de markt, is EMOTA‘s Europese keurmerk onafhankelijk en beheerd door de nationale, non-profit beroepsverenigingen in Europa. Zodoende biedt het een ongevenaard niveau van vertrouwen en garantie aan de consument.

 

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team